Extra introductieles en cursus in juli

Dit jaar geven we in juli weer een korte maar volledige cursus van 4 lessen. De lessen worden gegeven in Kijkduin. 

 

Introductieles

Ook deze cursus wordt vooraf gegaan door een introductieles. Tijdens deze les van 5 kwartier kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met de sport en beslissen of u de aansluitende cursus gaat volgen.  

De introductieles wordt gegeven op de locatie Kijkduin op zaterdag 13 juli van 11:30 tot 12:45 uur. 

 

Cursus

Cursusdagen: dinsdag 16 juli, zaterdag 20 juli, dinsdag 23 juli en zaterdag 27 juli.  Op dinsdag duurt de les van 19:30 tot 20:45 uur en op zaterdag van 11:30 tot 12:45 uur. Alle lessen worden ook geven op de locatie Kijkduin.

Stapsgewijs en met veel individuele aandacht wordt de techniek aangeleerd. De les bestaat verder uit een goede warming-up, oefeningen en is er afwisseling in het wandelgebied.

 

Kosten

Voor de introductielessen betaalt u €10,- inclusief het gebruik van de Nordic Walking poles. Met Ooievaarspas betaalt u €5,-

Voor de cursus betaalt u €60,- inclusief het gebruik van de Nordic Walking poles gedurende de eerste twee lessen. Met een Ooievaarspas betaalt u €30,-

 

Aanmelden voor de introductieles

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Geef naast uw naam en e-mail adres in het vakje bericht aan op welke datum en locatie u deel wilt nemen en vermeldt tevens uw lichaamslengte i.v.m. de juiste lengte van de Nordic Walking stokken. Graag ook uw telefoonnummer vermelden.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.