Introductielessen

U kunt ook een privéles afspreken.

Elke cursus die we gaan geven, wordt vooraf gegaan door een introductieles. Tijdens deze les van 5 kwartier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de sport en beslissen of u de aansluitende cursus gaat volgen.

De cursus bestaat uit 4 lessen, waarin stapsgewijs en met veel individuele aandacht de techniek wordt aangeleerd. Tijdens de cursus is er ook aandacht voor een goede warming-up, oefeningen en afwisseling in het wandelgebied.

De cursus wordt gegeven in de weken aansluitend op de introductieles op dezelfde dag en tijdstip en gaat door bij voldoende deelname.

Introductielessen in januari 2024:

Overzicht van de eerst volgende introductielessen:

 

  • Kijkduin: zaterdag 20 januari van 11:30 tot 12:45 uur. Verzamelen op het Deltaplein, bij de kinderdraaimolen, schuin voor het NH Hotel.
  • Ockenburgh: vrijdag 26 januari van 13:15 tot 14:30 uur.            Verzamelen op de "P" in bos Ockenburgh, achterin bij de fietsenstalling. (Na tuincentrum Ockenburgh rechtsaf over de brug het bos in en gelijk links naar de "P". )
  • Scheveningen: woensdag 24 januari van 13:00 tot 14:15 uur. Verzamelen bij Woonzorgcentrum "Respect-Zeewinde" aan de Nieuwe Parklaan 83.
  • Ockenburgh: Cognitieve Fitness, elke vrijdag om 13:15 uur. Verzamelen op de "P" in bos Ockenburgh, achterin bij de fietsenstalling.

 

Introductielessen in maart 2024:

Zaterdag 9 maart om 11.30 uur op Kijkduin, woensdag 13 maart om 13.00 uur op Scheveningen en vrijdag 15 maart om 13.15 uur in Ockenburgh.

 

Kosten

De introductieles kost €10,-  inclusief het gebruik van Nordic Walking poles en een kopje thee/koffie na afloop.

Met Ooievaarspas krijgt u 50% korting.

Privéles kost €35,-

 

Aanmelden voor de introductieles

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Geef naast uw naam en e-mail adres in het vakje "bericht" aan op welke datum en locatie u deel wilt nemen en vermeldt tevens uw telefoonnummer en lichaamslengte i.v.m. de juiste lengte van de Nordic Walking stokken.

U kunt ons ook bellen op 06-41359364

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.