Introductielessen

 

Elke cursus die we gaan geven, wordt vooraf gegaan door een introductieles. Tijdens deze les van 5 kwartier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de sport en beslissen of u de aansluitende cursus gaat volgen.

De cursus bestaat uit 6 lessen, waarin stapsgewijs en met veel individuele aandacht de techniek wordt aangeleerd. Tijdens de cursus is er ook aandacht voor een goede warming-up, oefeningen en afwisseling in het wandelgebied.

De cursus wordt gegeven in de weken aansluitend op de introductieles op dezelfde dag en tijdstip en gaat door bij voldoende deelname (minimaal 4 en maximaal 10 personen).

Introductielessen in februari 2020:

Overzicht van de eerst volgende introductielessen:

  • Kijkduin: zondag 2 februari van 11:30 tot 12:45 uur. Verzamelen op de Machiel Vrijenhoeklaan bij restaurant de Haagsche Beek.
  • Ockenburgh: vrijdag 7 februari van 15:30 tot 16:45 uur. Verzamelen op de "P" in bos Ockenburgh, achterin bij de fietsenstalling. (Na tuincentrum Ockenburgh rechtsaf over de brug het bos in en gelijk links naar de "P". )
  • Scheveningen: woensdag 5 februari van 13:00 tot 14:15 uur. Verzamelen bij koffiehuis ‘de Boshut’ aan de Badhuisweg tegenover de Cremerweg in Scheveningen.
  • Haagse Bos: maandag 3 februari van 12:00 tot 13:15 uur. Verzamelen in Marlot, hoek Hoogwerflaan en Hofzichtlaan.

 

Introductielessen in maart 2020:

Zaterdag 21 maart om 11.30 uur op Kijkduin, maandag 23 maart om 12.00 uur in het Haagse Bos, woensdag 25 maart om 13.00 uur op Scheveningen en vrijdag 27 maart om 15.30 uur in Ockenburgh.

 

Kosten

De introductieles kost €10,-  inclusief het gebruik van Nordic Walking poles en een kopje thee/koffie na afloop.

Met Ooievaarspas krijgt u 50% korting.

 

Aanmelden voor de introductieles

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Geef naast uw naam en e-mail adres in het vakje "bericht" aan op welke datum en locatie u deel wilt nemen en vermeldt tevens uw telefoonnummer en lichaamslengte i.v.m. de juiste lengte van de Nordic Walking stokken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.