Introductielessen

U kunt ook een privéles afspreken.

Elke cursus die we gaan geven, wordt vooraf gegaan door een introductieles. Tijdens deze les van 5 kwartier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de sport en beslissen of u de aansluitende cursus gaat volgen.

De cursus bestaat uit 5 of 6 lessen, waarin stapsgewijs en met veel individuele aandacht de techniek wordt aangeleerd. Tijdens de cursus is er ook aandacht voor een goede warming-up, oefeningen en afwisseling in het wandelgebied.

De cursus wordt gegeven in de weken aansluitend op de introductieles op dezelfde dag en tijdstip en gaat door bij voldoende deelname (minimaal 4 en maximaal 10 personen).

Introductielessen in november 2021:

Overzicht van de eerst volgende introductielessen:

 

  • Kijkduin: zaterdag 6 november van 11:30 tot 12:45 uur. Verzamelen op de boulevard t.h.v. de kinderdraaimolen, schuin voor het Atlantic Hotel.
  • Ockenburgh: vrijdag 5 november van 13:15 tot 14:30 uur.            Verzamelen op de "P" in bos Ockenburgh, achterin bij de fietsenstalling. (Na tuincentrum Ockenburgh rechtsaf over de brug het bos in en gelijk links naar de "P". )
  • Scheveningen: woensdag 10 november van 13:00 tot 14:15 uur. Verzamelen bij koffiehuis ‘de Boshut’ aan de Badhuisweg tegenover de Cremerweg in Scheveningen.
  • Haagse Bos: maandag 8 november van 12:00 tot 13:15 uur. Verzamelen in Marlot, hoek Hoogwerflaan en Hofzichtlaan.

 

Introductielessen in januari 2022:

Zaterdag 15 januari om 11.30 uur op Kijkduin, maandag 17 januari om 12.00 uur in het Haagse Bos, woensdag 19 janauri om 13.00 uur op Scheveningen en vrijdag 21 janauri om 13.15 uur in Ockenburgh.

 

Kosten

De introductieles kost €10,-  inclusief het gebruik van Nordic Walking poles en een kopje thee/koffie na afloop.

Met Ooievaarspas krijgt u 50% korting.

Privéles kost €25,-

 

Aanmelden voor de introductieles

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Geef naast uw naam en e-mail adres in het vakje "bericht" aan op welke datum en locatie u deel wilt nemen en vermeldt tevens uw telefoonnummer en lichaamslengte i.v.m. de juiste lengte van de Nordic Walking stokken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.