Introductielessen

Introductielessen gaan tijdens de coronatijd gewoon door in groepen van 4 personen. 

Elke cursus die we gaan geven, wordt vooraf gegaan door een introductieles. Tijdens deze les van 5 kwartier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de sport en beslissen of u de aansluitende cursus gaat volgen.

De cursus bestaat uit 6 lessen, waarin stapsgewijs en met veel individuele aandacht de techniek wordt aangeleerd. Tijdens de cursus is er ook aandacht voor een goede warming-up, oefeningen en afwisseling in het wandelgebied.

De cursus wordt gegeven in de weken aansluitend op de introductieles op dezelfde dag en tijdstip en gaat door bij voldoende deelname (minimaal 4 en maximaal 10 personen).

Introductielessen in november 2020:

Overzicht van de eerst volgende introductielessen:

 

  • Kijkduin: zaterdag 31 oktober van 11:30 tot 12:45 uur. Verzamelen op de boulevard van Kijkduin bij de kinderdraaimolen, schuin voor het Atlantic Hotel en de nieuwbouw van Kijkduin.
  • Ockenburgh: vrijdag 6 november van 15:30 tot 16:45 uur. Verzamelen op de "P" in bos Ockenburgh, achterin bij de fietsenstalling. (Na tuincentrum Ockenburgh rechtsaf over de brug het bos in en gelijk links naar de "P". )
  • Scheveningen: woensdag 4 november van 13:00 tot 14:15 uur. Verzamelen bij koffiehuis ‘de Boshut’ aan de Badhuisweg tegenover de Cremerweg in Scheveningen.
  • Haagse Bos: maandag 2 november van 12:00 tot 13:15 uur. Verzamelen in Marlot, hoek Hoogwerflaan en Hofzichtlaan.

 

Introductielessen in februari 2021:

Zondag 7 februari om 11.30 uur op Kijkduin, maandag 8 februari om 12.00 uur in het Haagse Bos, woensdag 10 februari om 13.00 uur op Scheveningen en vrijdag 12 februari om 15.30 uur in Ockenburgh.

 

Kosten

De introductieles kost €10,-  inclusief het gebruik van Nordic Walking poles en een kopje thee/koffie na afloop.

Met Ooievaarspas krijgt u 50% korting.

 

Aanmelden voor de introductieles

Hieronder kunt u zich aanmelden voor een introductieles. Geef naast uw naam en e-mail adres in het vakje "bericht" aan op welke datum en locatie u deel wilt nemen en vermeldt tevens uw telefoonnummer en lichaamslengte i.v.m. de juiste lengte van de Nordic Walking stokken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.